Containere pentru sterilizare

Containerele pentru sterilizare din aliaj special de aluminiu anodizat.

  • pot fi prevazute cu sistem de siguranta impotriva deschiderii accidentale
  • pot fi stivuite, economisind spatiu
  • etanseizarea marginilor capacului printr-o garnitura de silicon, previne scurgerile in timpul procesului de sterilizare

 Containerele pentru sterilizare de la Hebu sunt fabricate in conformitate cu standardul European EN868-8:2009 si AAMI ST77 si garanteaza maximum de usurinta in utilizare.

Sunt confectionate dintr-un aliaj special de Aluminiu anodizat, care garanteaza o faza de uscare optima, datorita conductivitătii termice ridicate.

Toate containerele Hebu pot fi stivuite, astfel ca nu consuma spatiu.

Marginea capacului este prevazuta cu o garnitura din silicon, pentru etanseizare, care asigura / garanteaza rezistenta la scurgere, pe parcursul procesului de sterilizare.

Suportul pentru filtru din interiorul capacului, prevazut cu o margine de silicon, asigura poziționarea ferma si sigura a filtrului (protectie impotriva germenilor). Siguranta sistemului de prindere a filtrului, permite acestuia sa fie schimbat cu usurinta.

Pentru a preveni deschiderea accidentala a containerelor, poate fi montat un dispozitiv de siguranta impotriva deschiderii neautorizate pe manerul de deschidere, care blocheaza capacul imediat ce s-a produs deschiderea neautorizata.


Warning: Use of undefined constant url - assumed 'url' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/clients/83e5f41b6ba54e32ba251caaf1d7cbba/web/wp-content/themes/MTI-Theme/template-parts/content-single.php on line 207

Warning: Use of undefined constant title - assumed 'title' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/clients/83e5f41b6ba54e32ba251caaf1d7cbba/web/wp-content/themes/MTI-Theme/template-parts/content-single.php on line 207
Container Systems