Oportunitatea MTI
Datorita atentiei acordate misiunii si viziunii sale, succesul companiei se bazeaza atat pe calitatea produselor din portofoliu cat si pe profesionalismul si know-how-ul angajatilor nostri.
Investim constant in dezvoltarea continua a competentelor si abilitatilor profesionale, promovand eficienta, responsabilitatea, onestitatea, spiritul de initiativa si lucrul in echipa.
Oferim oportunitatea de a lucra pentru unul dintre cei mai importanti si dinamici jucatori din piata tehnologiilor si echipamentelor medicale din Romania, ca urmare a dezvoltarii continue a portofoliului de produse si servicii.

 
Echipa ideala
Cautam persoane cu spirit de echipa, increzatoare in fortele proprii, care se adapteaza usor si sunt motivate de obtinerea rezultatelor. Intelegerea si sustinerea misiunii, viziunii si valorilor companiei reprezinta criterii esentiale, alaturi de demonstrarea abilitatilor si cunostintelor practice.

 
Posturi disponibile
Momentan nu avem posturi disponibile, dar daca doriti sa va avem in vedere pentru viitoare oportunitati, trimite-ti CV-ul dumneavoastra impreuna cu o scrisoare de intentie la adresa de e-mail: office@mt-intl.ro.
 
Va multumim pentru interesul de a aplica in cadrul MTI!