Infiintata in anul 2005, Medical Technologies International S.R.L. este lider de piata in distributia dispozitivelor medicale ortopedice destinate procedurilor de artroplastie totala primara si de revizie.

Compania este un jucator important si in categoria produselor destinate artroscopiei, medicinei sportive si echipamentelor destinate dotarii blocului operator si cabinetelor medicale. Ne adresam totodata si direct pacientilor cu produse aferente tratamentului la domiciliu si recuperarii medicale preventive sau postoperatorii.

Produsele prezente in portofoliul Medical Technologies International sunt atent selectionate, ingloband tehnologii de inalta performanta in vederea asigurarii unui nivel optim de calitate.

Am dezvoltat parteneriate solide cu peste 30 de producatori de top la nivel mondial, printre care Zimmer – lider incontestabil in domeniul implanturilor ortopedice, ConMed, Leica Microsystems, Wright Medical, SRA DEVELOPMENTS, Moor Instruments, KCI an Acelity Company, DJO Global, Anika Therapeutics, ce au revolutionat piata medicala cu produsele si tehnologiile inovatoare.

De la inceperea activitatii pana in prezent, compania a inregistrat o evolutie pozitiva, acoperind astazi intreg teritoriul Romaniei, prin cele patru locatii ce deservesc principalele regiuni – Bucuresti (Sud), Timisoara (Vest), Cluj-Napoca (Transilvania) si Tirgu-Mures (Centru-Nord) si Republica Moldova.