image_pdf

Descriere

NDS Surgical Imaging ofera cele mai avansate si complete produse de imagistica chirurgicala ce asigura redarea simpla, multipla sau completa.
Optimizate pentru utilizarea medicala in chirurgie.

Sistemele de imagistica NDSsi ofera o calitate, claritate, consistenta si performanta exceptionale. Acelasi superlativ il regasim si in designul ergonomic. Acestea sunt considerate standardul din industrie pentru blocurile operatorii digitale.

NDSsi au fost pionieri in tehnologiile brevetate de baza care permit ca imagistica chirurgicala si de diagnosticare sa fie vizualizata pe aceleasi sisteme video flexibile de inalta definitie (HD). Procesarea imagistica avansata (AIP), Procesarea semnalului digital (DSP) si tehnologiile informatice aferente, permit vizualizarea simultana a filmelor in timp real, a imaginilor fluoroscopice, cu ultrasunete sau a celor ce redau semnele vitale. In plus, aceste tehnologii ofera chirurgilor abilitati noi, deoarece CMI si imagistica de diagnosticare converg din ce in ce mai mult.

Tehnologiile brevetate AIP si DSP ale NDSsi cuprind:

– Multiple Modality Imaging Processing™ (MMIP) accepta fisiere video si/sau de date primite din surse de iesire multiple si le inglobeaza intr-o imagine unica pentru vizualizare, permitand medicului sa vada, sa comute sau sa schimbe o imagine radiologica in timp real sau inregistrata, sa localizeze o anomalie si sa efectueze procedura la cel mai inalt nivel de precizie.

– Image-Lag Reduction™ (ILR) inglobeaza algoritmi de interpolare pentru a asigura cel mai rapid timp de raspuns video din industrie cu imagistica fara intarziere, imbunatatind foarte mult precizia in navigarea chirurgicala.

– Picture-Perfect Technology™ (PPT) elimina marginile zimtate care apar la afisarea semnalelor video intercalate, iar rezultatul este o imagine cu o claritate sporita, permitand, astfel, pozitionarea precisa a instrumentatiei.

Gama de produse NDSsi

Portofoliul in crestere al NDSsi privind solutiile de imagistica chirurgicala include, in prezent:

– Ecrane HD

– Sisteme de transmisie wireless

Ecrane HD Radiance® – Cel mai avansat si complet sistem de vizualizare HD disponibil pentru chirurgia minim invaziva si procedurile de interventii. Dimensiuni ecran: 19”, 24”, 26”, 32”, 42”, 55”.

Ecrane HD EndoVue® – Sisteme de vizualizare medicala HD complete, conforme, ce ofera toate caracteristicile de care aveti nevoie intr-o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor. Dimensiuni ecran: 15”, 19”, 24”, 42”.

Sistem de transmisie wireless ZeroWire® – O solutie video wireless, pentru un nivel medical avansat, ce ofera filme chirurgicale Full HD in timp real.

Sistemul de transmisie wireless/Informatica chirurgicala

Cum tehnologiile de imagistica devin din ce in ce mai complexe in mediile actuale de operare, simplificarea sistemului informatic si gestionarea informatiilor si a echipamentului vizual capata tot mai multa importanta. Conectivitatea sincronizata, captura de imagine, distributia, documentarea si gestionarea multiplelor modalitati imagistice sunt din ce in ce mai necesare, fie ca este vorba de CMI, imagistica de diagnosticare, monitorizare hemodinamica, PACS sau telemedicina.

Blocurile operatorii trebuie sa asigure accesul interactiv, controlabil, instantaneu si simplu la orice tip de continut de vizualizare clinica, permitand medicilor sa ia decizii documentate in timp real.

NDS Surgical Imaging ofera platforme informatice chirurgicale pentru gestionarea, distributia, controlul in timp real al imaginilor provenite din surse multiple si inglobarea conectivitatii la internet pentru redarea in timp real si distribuirea imaginii in spital si in afara acestuia. In redare este inclusa functia Full Duplex Audio. Solutiile platformei informatice chirurgicale NDSsi cuprind:

ConductOR™ – O platforma informatica multifunctionala, personalizabila, ce permite conversia formatului video, scalarea imaginii, distribuirea, comutarea si readarea prin IP.

ScaleOR™ – Un convertor/demultiplicator video medical, cu design modular ce accepta semnal video analogic si digital in format HD sau SD.

Imagistica wireless ZeroWire® – O solutie video medicala avansata, wireless ce ofera, cu certitudine, filme chirurgicale Full HD in timp real.

ConductOR™

Platforma informatica de vizualizare medicala

Construita pentru suita de interventii chirurgicale minim invazive, ConductOR este o solutie ce poate fi personalizata, permitand distribuirea oricarei surse imagistice medicale in campul vizual al chirurgului si in afara acestuia. Acest dispozitiv medical puternic poate servi ca structura informatica de vizualizare pentru salile de operatii integrate, intensificand fluxul clinic de lucru si imbunatatind eficienta generala.

Avand capacitatea de a lucra perfect cu linia de ecrane chirurgicale Radiance de la NDSsi, ConductOR furnizeaza o distribuire HD a imaginii si redare video chirurgicala HD in retele IP, lider in industrie, si se adreseaza nevoilor suitei chirurgicale prin asigurarea functionalitatii complete a suportului A/V intr-un singur dispozitiv medical.

Caracteristici:

– Functionalitate de comutare matrice ce permite oricarei intrari sa fie distribuita simultan si independent in orice iesire.

– Transforma orice sursa video din blocul operator in DVI, Fibra optica sau 3G-SDI pentru distribuirea simpla a imaginilor pe un ecran montat pe un brat pendant sau pe perete.

– Reda surse video (in HD) si audio din blocul operator catre locatii la distanta prin Ethernet.

– Pastreaza calitatea imaginii si integritatea semnalului

ScaleOR™

Scalare video medicala

Produsul NDSsi ScaleOR este un dispozitiv medical de scalare video pentru utilizare in medii de asistenta medicala. Acesta ofera utilizatorului flexibilitatea de a alege modulul de intrare corespunzator cerintelor, pentru a suporta conversia si scalarea semnalului analogic sau digital. Modulele de intrare disponibile sunt DVI-D, 3G-SDI, VGA/RGB/SOG si S-video/compozit. Intrarea video este scalata si convertita in trei formate simultane de iesire: 3G-SDI, DVI-D si DVI pe fibra simpla (optional). Formatul scalat de iesire este selectabil printr-o setare, cu ajutorul unui comutator DIP sau prin utilizarea meniului de afisare pe ecran (OSD). Din meniul OSD, utilizatorii pot accesa caracteristici avansate cum ar fi setarile RGB gain (marire RGB), stralucire, contrast, nuanta, saturatie, focalizare si scalare.

Caracteristici:

– Convertor/demultiplicator video de uz medical

– Design-ul modular accepta semnale video analogice si digitale in formate HD sau SD

– Formate simultane multiple de iesire video HD

– Functionalitatea meniului OSD pentru formatul de iesire si alte caracteristici avansate

– Conversie universala format video

ZeroWire®

Imagistica wireless HD

ZeroWire de la NDSsi este o solutie video medicala avansata, wireless, proiectata pentru chirurgia minim invaziva si procedurile de interventii. Oferind filme chirurgicale Full HD in timp real, cu o latenta mai mica de 1 cadru, ZeroWire utilizeaza spectrul de frecventa Ultra-Wideband (banda ultralarga – UBW), permitand coexistenta acestuia cu alte dispozitive electronice din blocul operator. ZeroWire imbunatateste eficienta clinica si siguranta din blocul operator prin eliminarea cablurilor video ce au nevoie de curatare, inlocuire frecventa si ce pot reprezenta un potential pericol de impiedicare. Sistemul de asociere cu memorie face ca instalarea sa fie rapida si simpla. ZeroWire respecta standardul EN 60601-1-2 si este proiectat special pentru a face fata provocarilor transmisiei video din mediului chirurgical.

Caracteristici:

– Sistemul brevetat de asociere cu memorie face ca instalarea sa fie rapida si simpla

– Calitate neintrecuta, fiabila a imaginii medicale

– Latenta extrem de redusa pentru preluarile video in timp real

– Protectie asigurata impotriva interferentelor de semnal, datorita benzii largi de frecventa radio

– Interfete cu o gama larga de surse de imagine in blocul operator

– Canale multiple care pot co-exista in acelasi mediu

Documente

Video