image_pdf

Descriere

VitalStim®– Activează Puterea de a Înghiți .
VitalStim® – Electroterapie si sEMG. Sistem Biofeedback

Terapia VitalStim® este concepută pentru a ajuta pacienții cu probleme de deglutiție, prin utilizarea stimulării electrice neuromusculare (NMES). Stimularea electrică ajută la întărirea musculaturii implicate în procesul de deglutiție pentru reabilitarea pacienților cu disfagie.

Un program de terapie VitalStim® este de obicei administrat de la 3 până la 5 zile pe săptămână, timp de o oră. Majoritatea pacienților se poate aștepta ca terapia VitalStim® să dureze aproximativ o lună.

Utilizare

Categoriile de pacienți cărora li se adresează terapia VitalStim® includ, dar nu se limitează la: accident vascular cerebral, diferite alte procese ale bolii neuromusculare (ALS, Parkinson), cancer în zona capului și gâtului (post radiații) și / sau chirurgie, deprecieri ca urmare a vârstei sau co-morbidității.

Combinând terapia VitalStim® cu terapia tradițională medicii reușesc să accelereze procesul de recuperare, să restabilească funcțiile și să ajute creierul să remapeze procesul de înghițire.

Avantaje

VitalStim®
Este o terapie sigură și eficientă pentru pacienții care suferă de disfagie

Este o terapie non-invazivă, care ajută la procesul de deglutiție prin utilizarea Stimulării Electrice Neuromusculare (NMES)

Accelerează timpul de recuperare în regimurile alimentare restrictive

Ajută pacienții să obțină îmbunătățirea stării de sănătate și menținerea rezultatelor pe termen lung

Ajută pacienții pentru care încercările anterioare de a trata disfagia au eșuat

Ajută pacienții să devină independenți de intubare

 

Documente

Video