Descriere

MONOVISC™
Singurul supliment vascoelastic aprobat pentru tratarea simptomelor osteoartritei la nivelul tuturor articulatiilor sinoviale

Injectie monodoza. Un singur tratament.
MONOVISC™ este un produs vascoelastic, steril, cu un continut ridicat de acid hialuronic, creat special pentru tratamentul local al osteoartritei. Avand o formulare unica, tratamentul presupune o singura injectare a solutiei, cu o eficienta constanta pe o perioada de pana la 6 luni.
O seringa MONOVISC™ are 4 ml si contine acid hialuronic inter-legat moderat, dizolvat intr-o solutie salina tamponata cu fosfat.
Conceput de Anika Therapeutics, o companie cu peste 20 ani de experienta in dezvoltarea de produse terapeutice pe baza de acid hialuronic, MONOVISC™ are o concentratie de acid hialuronic de 3 ori mai mare decat orice alt produs de pe piata, imbunatatind starea pacientului pe termen lung.

De ce este Acidul Hialuronic atat de vital pentru asigurarea functiilor mecanice ale articulatiei?
Articulatiile afectate de osteoartrita au de obicei o concentratie mai scazuta de acid hialuronic in lichidul sinovial, care astfel nu-si mai poate indeplini functiile de sustinere, lubrifiere si absorbtie a socurilor la nivelul genunchiului.
MONOVISC™ este realizat din acid hialuronic natural, purificat, de origine non-animala. Acidul hialuronic se regaseste in mod natural in organism, in special in cartilajul articular, lichidul sinovial din articulatii, precum si in piele.
O singura injectie de MONOVISC™ inlocuieste cu succes lichidul sinovial si preia functiile acestuia de lubrifiere si sustinere mecanica. Odata injectat continutul, lichidul din interiorul articulatiei interactioneaza cu acidul hialuronic in concentratie crescuta, rezultand o solutie vascoelastica protectiva cu rol de absorbtie a socurilor induse genunchiului in timpul miscarii.
Datorita acestei formule speciale, persoanele care sufera de osteoartrita se pot bucura din nou de activitatile zilnice obisnuite si chiar de practicarea sporturilor.

Utilizare

MONOVISC™ este o solutie injectabila monodoza aplicabila intra-articular pentru a trata local simptomele osteoartritei. Interventia va fi facuta doar de catre un medic specialist.
Pentru mai multe detalii, intreaba medicul curant despre beneficiile procedurilor cu MONOVISC™.

Avantaje

Datorita formulei unice, pe baza de acid hialuronic inter-legat de natura non-animala, cu o vascozitate optima, MONOVISC™ este recomandat ca supliment vascoelastic pentru a substitui lichidul sinovial al articulatiilor si pentru a absorbi socul preluat de acestea.

Care sunt avantajele MONOVISC™?
– Efectele sunt resimtite pe o perioada de pana la 6 luni;
– Solutia este aprobata pentru toate articulatiile sinoviale;
– Reduce numarul vizitelor la medic si costurile tratamentului;
– Diminueaza riscul infectiilor asociate in cazul injectiilor repetate.

Documente

Video